Esittely / About Me


(English below)
Moi kaikki!

hello-cute

Kuka olen…

Nimeni on Sibil ja tulin Bulgariasta siirtolaisena Suomeen  lapsena 90-luvulla. Tällä hetkellä opiskelen kansantaloustiedettä Aalto-yliopistolla.

Blogin ideana on tuoda esiin ajatuksia , jotka koskevat nykystä yhteiskuntaa. Pyrin kirjoituksissa keskittymään pragmattisuuteen ja rationalisuuteen kuitenkin omia subjektiivisia näkemyksiä unohtamatta.

Maailma minun silmieni kautta…

Yhtenä päivänä selailin uutisia. Pää alkoi täyttyä  kysymyksillä “miksi uutisoidaan tästä asiasta näin, miksi ei tuoda esiin vastakkaisia näkemyksiä, miksi ei tehdä niin ja näin, miksi media toimii miten toimii”. Ajattelin, että pitäisi vain odottaa , että media alkaisi käsittelemään asioita, jotka ovat minulle tärkeitä.

Mutta sitten mietin, että miksi minun pitäisi olla odotustilassa, kun minulla on näkemyksiä itsekin. Ei tarvitse olla tunnettu toimittaja tai suuri mediatalo, että voi tuoda julki omia näkemyksiä, jos ne tuntuu itselleen merkitseviltä. Tämä oli tämän blogin lähtökipinä – tuoda esiin (eriäviä) näkemyksiä ja mieleipiteitä yhteikuntaan liittyen. Haluan kuitenkin kunnioittaa hyvän journalismin eettisiä sääntöjä ja normeja, vaikken olekaan koulutettu toimittaja.

Poliittisesti yritän kävellä keskitietä pitkin , välillä horjuen vasemmalla ja oikealla. Suomenkieliset blogitekstit laitan pääosin UusiSuomi-blogiin ja mahdollisesti siirrän myös tänne.

Sibiljazzpiano 

Olen 2018 yhdistämässä kahta blogia yhden blogin alla. Toinen blogi (Sibiljazzpiano) käsittelee musiikkia ja erityisesti jazzia ja jazzpianoa. Kirjoitan 2018 lähtien siis aiheeseen liittyviä artikkeleitä , oppitunteja, kertomuksia ja mukaan mahtuu muutama uusi projektikin.

 

 Yhteistiedot:

Facebook sivun chätti toimii mainiosti

Sibiljazzpianon facebook kanava (myös chätti)

“Virallinen”, muodollinen viestintäkanava:  sibilizationn@gmail.com

ENGLISH:

Hi all!

hello-cute

Who am I…

My name is Sibil and I came as a migrant to Finland during the 1990s. At the moment I am studying  economics.

In this blog I try to bring my ideas and thoughts about things happening in the Finnish society.  The  blogs about society will be mainly in Finnish and on the UusiSuomi-blogsite. There might be some in English though so check out regularly and for the future I plan to write a great deal in English too.

Sibiljazzpiano

As of 2018 I am bringing my other blog (Sibiljazzpiano) to this one. It has covered music and especially jazz and jazz piano. So that means that from 2018 on I will also write articles, lessons and even start some music projects on the blog as well as the “usual” blog posts.

CONTACT INFO:

Facebook page chat (link)

“Official” and formal issues: sibilpolitical@gmail.com (will change soon)

—————————————————

Sibil Copy Pic

Terveisin / Best Regards

Sibil  Y.